Tukka kolmella jakauksella

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1181
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 16.6.2024 20:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Polttoaineen käryssäkö se piilee?
Enpä usko, enpä usko.
Tai mistä sitä tietää?
Siinäkö se piilee, että jotkut asiat
ovat itsestäänselvyyksiä ja jotkut eivät?
Enpä tiedä, enpä tiedä.
Siinäkö se piilee,
kaikkensa antamisessa, kuitenkin?
Vai siinä, että ottaa vastaan, kuitenkin?
Ei ainakaan ulkoisissa puitteissa, vaikka mukavampi kai
on olla tuulelta suojassa.
Pois se meistä! Tuulkoon niin,
että tukka on kolmella jakauksella!

Siinäpä se. Jostakin sen vain tietää,
vaikka ei oikein osaa sitä ehkä
sanoiksi pukea.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus sen vain tietää, kumma juttu, mutta totta kuitenkin <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot