Vettä

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1181
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 15.6.2024 21:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Ota lasillinen vettä.
Ota lasillinen vettä.
Ota lasillinen vettä.
Ota lasillinen vettä.
Ota lasillinen vettä.
Ota lasillinen vettä.
Ota lasillinen vettä.
Ota lasillinen vettä. 
Ota lasillinen vettä.
Ota lasillinen vettä.
Ota lasillinen vettä...

Miksi et?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot