Liikenteenlaskija

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1171
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 18:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Tienvarren kirjanpidossa
kynäilimme kaikki rekisterinumerot
vihkoon.

Sitten totesimme:

Näin monta meistä on jo mennyt ohi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Näinhän se on että kaikki on rajallista ja niin pian ohi, elämä päättyy viimeiseen satamaan, matkalle jää monta kohtaamisen paikkaa, risteystä, kysymysmerkkiä. En tiedä kuinka vakavaksi runo on tarkoitettu, mikä kirjoittajan pohjimmainen miete. Minulle tästä syntyi ajatus toisellakin tapaa ilmaisten: Näin monta meiltä on jo mennyt ohi. Huomasinko itsekään olla avoin läsnäoloon, kohtaamiseen, vai kätkeydyinkö tarkasteluun, määrittelyyn, elämänilmiöiden kirjaamiseen? Yllättäen runo vei syviinkiin mietteisiin.
Ihania ajatuksia.. kiitos. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot