Kuumailmapallo

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1172
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 4.5.2024 21:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Yritin viuhtoa vimmatusti,
huutaa ja huiskia,
että älä hyvä ihminen tähtäile 
sillä jousipyssylläsi tännepäin,

mutta matkaseuralaiseni vain ynähti
minulle ykskantaan,

että ihan turhaan minä hermoilen,
kun ei se edes ole minun kuumailmapalloni.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä, ei kannata ottaa liikaa "pulttia" mistään <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot