Ujo paimen

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1172
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 4.5.2024 21:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Ujo poika tirkistää
lehmän kyljessä olevasta 
ikkunasta.

Lehmä kahlaa kukkaniityllä.

Ujo poika hymyilee

harvahammas

Siks saks saksilla sai 
ikkunan ja polkkaverhot

Metalliset ei oranssipäät.

Ei lehmä valita.
Se vain märehtii ja
jatkaa kahlaamista.

Ujo poika hymyilee.
Sillä on koto ja 
kukkia ikkunalaudalla.

Aamulla kaislarannassa
appelsiini ahventen ihmeteltävänä.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihmeteltävää tosiaankin riittää, vaikka millä ja kenellä <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot