Suurin hätä

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1174
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 16.5.2024 6:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Kesä ei ole kuollut,
se nukkuu.
Rakkaus puhuttelee
lämmöllänsä.

On aika itkun,
on aika hyväksyä.

Jostakin ne tulvivat,
kyyneleet, moneen kertaan
kierrätetyt.

Se on sanottava,
että olet 
hirvittävän tärkeä
minulle.

Suurin hätä on hiljaisilla,
kaikilla paitsi niillä,
jotka lensivät aurinkoon, ja
niillä, jotka eivät lennä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot