Etiäisiä

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1172
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 4.5.2024 21:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Ne ovat etiäisiä,
en löydä ilmiölle
parempaa
selitystä.

Ei siihen tarvita
laajempaa laitosta,

ei tekstitystä.

Se on sellainen
outo mielen
välitila, kuin 
nielaisisi ilmakuplan
ja kokisi samaan aikaan
olevansa eksyksissä.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on niin hieno kuvaus.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot