Terweyden puolesta

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1173
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 14.5.2024 8:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Terveyteeni liittyvät
asiat eivät kiinnosta häntä
yhtään enempää kuin 
minuakaan.
Yleistynyt ahdistuneisuushäiriö
on vielä diagnosoimatta.

Tuijotan yhtä pistettä,
siihen on ehkä osunut
jonkun etusormi,
mutta kynsillä on otettu 
huono ote.

Terveys on siitä
kummallinen juttu,
että lähettäjä puuttuu viestistä.

Siivoamisen voi tehdä jotenkin oudolla
tavalla, 

verrata itseänsä siskoon,
syyttää sähläämisestä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei kannata koskaan verrata itseään keneenkään toiseen <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot