Kuinka kohtaloni

Runoilija Höpsölokki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2009
Viimeksi paikalla: 17.3.2022 17:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
16.12.1971

Hymykuopat vauhdissa.
 

Kuinka kohtaloni
sanoikin muuttuvansa

Käänsi katseen
tähän maailmaan.

Lumihiutaleiden
askeleet
koristivat
varjoisat.

Hiljaa nousin
hiutale herätti
soitollaan.

Maa valkeneva
valo sisääni
tulvahti

Eiliset murheet
puhdistaen.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin ei pidä liikaa ajatella menneitä, ikäviä asioita.
Herkän kaunis runo luonnonkaineuden henkisestä vaikutuksesta. Kyllä tosiaankin hanget, aurinko ja metsä päihittää temppelinä upeimmatkin kirkot ja moskeijat. Tykkäsin kovasti.
 

Käyttäjän kaikki runot