Keiju liitelee

Runoilija Höpsölokki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2009
Viimeksi paikalla: 17.3.2022 17:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
16.12.1971

Hymykuopat vauhdissa.
 
Keiju liitelee täydessä kuunvalossa
Alostamana täydellisyyteen
Leijailee, leikkiikin täydestä sydämestä.
Antaen täysin itsensä, kokonaan.
Paljastaen itsensä toiselle.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Maailma on täynnä enkeleitä ja keijuja.
 

Käyttäjän kaikki runot