rakastan

Runoilija afrikannorsu

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 31.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

rakastin,
rakastan edelleen!
mä oon tajunnu kuin paljon
jäi kesken.. jos vaa lupaat,
palaan takas..
toivottavastin muistat vielä minut!

.. vanha suola janottaaaaaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aiemmista runoistasi saa sen käsityksen, että olet hyvin nuori ihminen, tai ehkä olet sielultasi nuori.
Jos oikeasti on syntymäpäiväsi, olkoon onneksi.

Olet kyllä valehdellut ikäsi :(

Positiivinen runo,
ja kaipuuta täynnä.
Tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot