muistan sen kaiken!

Runoilija afrikannorsu

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 31.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

muistan ku näin sut ekaa kertaa ,
jäin varmaa tuijottaan , mut iteppähän
olit nii söpö ..
muistan ku olin aivan pimpelipom ,
aina ku näin sut .
mutta muistan kyllä senki ,
ku illalla mietin että ketä mä kusetan ,
jos aina kiellän kaiken ..
ku ne kysyy '' onks teil jotai säätöö ?''
vastaan vaa aina '' ei , mite nii ? ''
mutta ketä mä kusetan ?
kaikki tietää että oon kusessa vaa
suhun .. tiiän ettei sua kiinnosta ,
mutta emmä aio luovuttaakkaa !

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot