Vaikea päätös.

Runoilija Hakkyou

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2006
Viimeksi paikalla: 20.1.2016 22:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kylmä kahvi kaunistaa, mutta maha ei kestä niin paljoa kun naama vaatisi ;) Kuinka voit elää yhtäaikaa menneisyydessä, tulevaisuudessa joka on nykyhetki?
 

Niin helppo pimeästä,
valoon astua on.

Valo kyllä häikäisee,
mut näkö tallella on.

Mutta jos valo vidään,
ja pimeys täyttää taas maan.

Niin valo säilyy silmissä,
ja sokeana saa taivaltaa.

Aikaa kuluu ja valo häviää,
jää vain muisto joka kirveltää.

Kipu turtuu,
ja menee pois.

Ikävää uskollisempaa,
kumppania ei olla vois.

Selite: 
Taa joku on ehkä kiinostunut minusta. Mutta olenko valmis luopumaan uskollisesta pimeydestä...
Kategoria: 
 

Kommentit

mä tykkään tästä kovasti, ja jotenkin kolahtaa niin sopivasti omiin fiiliksiin..

 

Käyttäjän kaikki runot