Tunne

Runoilija ajatuksentie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


jos rakkaus todellakin on sokea, niin miksi pitsialusvaatteet ovat niin suosittuja..?
 


Päivällä vapaa lentämään,

illalla kahlittu kuolemaan.

Selite: 
Yöllä tuli tälläinen "pistos". :/
Kategoria: 
 

Kommentit

Päivän lentämisen ja liitämisen jälkeen sitä vasta törmääkin kuin seinään kun koittaa sänkyynsä nukahtaa. Sieltä ne ajatukset päähän luikertelevat vaivihkaa ja uni kaikkoaa.

hieno lause.

Yksinkertaisuudessaan ihan nätti ja mielenkiintoinen. Omalla kohdalla vaan menee enemmänkin toisin päin. Tai sitten ei. En ole miettinyt asiaa kummemmin :)

Kipeä oivallus.

 

Käyttäjän kaikki runot