Onnettomuus

Runoilija ajatuksentie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


jos rakkaus todellakin on sokea, niin miksi pitsialusvaatteet ovat niin suosittuja..?
 

Maassa makasit hien ja kyyneleiden kohotessa kasvoillesi.
Et mitään nähnyt tai tuntenut.
Sydänmesikin jyskytti kai tyhjää.
Tiesit vain sen, kuinka onnellinen olisit ollut häissäsi.
Ujellus jossain kaukana vaimeni.

Selite: 
<font color=gray> Antakaa tulevaisuudelle mahdollisuus häikäistä, vaan älkää sokeuttaa. </font>
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin kirjotat sinäki.. tykkään kyllä..

 

Käyttäjän kaikki runot