me kaksi

Runoilija ajatuksentie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


jos rakkaus todellakin on sokea, niin miksi pitsialusvaatteet ovat niin suosittuja..?
 

Olemme yhdessä aukaisseet pimeät ja valoisat ovet.
Kestäneet niiden takaa tulevat kummitukset,mutta
yhdessä olemme selvinneet.
Ovien aukominen jatkuu kohti meidän tulevaisuutta.
Tulevaisuutta, josta haaveilemme.
Meidän ovet eivät koskaan lukkiudu,
sen tiedän!
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Optimistinen, varma runo, niitä ei itseltäni montaa löydy :) Erityisesti alusta pidin

Hieno idea, ovet. Osaispa olla noin optimistinen.

 

Käyttäjän kaikki runot