Pieni kirjain tatuoituna ihooni

Runoilija pienihiiritiikeri

nainen
Julkaistu:
46
Liittynyt: 7.6.2006
Viimeksi paikalla: 28.3.2024 22:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja minä sanon tämän taas
tuhannetta kertaa
mutta
tuskin vieläkään viimeistä


Minä kaipaan sinua


rakastan

Helvetti
 
että minä vieläkin rakastan sinua

 
Suosittelen: