Uskon itseeni

Runoilija AL

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tässä talviyössä näen kaiken kirkkaammin

olenko vain rippeet entisestä

yksinäinen ihminen vailla kompassia

harha askelia toisensa perään

hengitän kuitenkin vielä

sanovat että toivo on ensimmäinen askel tiellä

pettymysten

jos en luota parempaan huomiseen

niin kuka muu minut pelastaisi kuin usko itseeni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin-pä..Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
AL Anteeksi, en vai voi luottaa sanoihisi 20.4.2010 0 Runo
AL Arki 5.10.2010 0 Runo
AL Kaikki vuodenajat 28.5.2013 0 Runo
AL Kirja 28.4.2010 0 Runo
AL Kostea katu 30.7.2010 2 Runo
AL Milla 20.9.2012 0 Runo
AL Nimetön 7.2.2011 3 Runo
AL Rakkaus 16.4.2011 3 Runo
AL Uskon itseeni 7.2.2011 1 Runo
AL Vuosi 13.10.2010 0 Runo