Miten linnut?

Runoilija Vaikutelmagia

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Koe! Loiki! Elä! Leiki! Ole Ok!

Havaintoja, hetkiä, valoa, retkiä, rakkautta, leikkiä. Näitä elementtejä pyörittelen elämässäni, ja sen tähden myös runoissani.
 

Sataa kolmatta päivää.
Miten linnut?
Taukoamatta satanut.
Kysyttyään taivaanrannan pilvimassa repeää.
Sataa kolmatta päivää, nyt ilman huolen häivää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on jotain hienoa, paljon. Tykkään tyylistäsi kirjoittaa, etenkin tässä runossa. Konstailematon, omanlaisensa, kaunis.

Pidän paljon!

Tässä on jotain hienoa, paljon. Tykkään tyylistäsi kirjoittaa, etenkin tässä runossa. Konstailematon, omanlaisensa, kaunis.

Pidän paljon!

 

Käyttäjän kaikki runot