Matka

Runoilija hyvä jätkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toiset tytöt kiljuvat kun/ Kynsi lohkeaa tai/ Näkevät pienen hiiren/ Minua ei sellainen touhu/ Kiinnosta alkuunkaan/ Minä en viihdy/ Toisten tyttöjen seurassa/ Vain silloin tällöin ja/ Ihan vähän kerrallaan/ Poikien kanssa on/ Välillä helpompaa/ Saat olla juuri sellainen/ Kuin olet, eikä/ Tarvitse miettiä/ Mitä pistää päälle/ Sellainen olen/ Aina ollut/ Yksi pojista/ Hyvä jätkä/ (anteeksi karkea yleistys, en ole oikeasti ihan tuota mieltä;))
 

minä en käytä välimerkkejä
minä sidon sanani yhteen
yhdeksi massaksi suureksi sumuksi
vähän kuljetun tien ylle
minun riimini ovat iso kysymysmerkki
outojen riviasemieni päätepisteinä
matka on pitkä ja nopea
ei ehdi seurata maisemia jos
on itse kuskina
matkan varrella ei ehdi seurata
pisteitä ja pilkkuja ne
tippuvat helposti kyydistä
sitten tulee alamäki vauhti kiihtyy
minne minulla on kiire
Sinä yhtenä huutomerkkinä
ajatusteni mukavan hämärällä puolella
matkassa ei ole järkeä mutta
se on pakko tehdä
se selventää joskus ajatuksia
ja joskus sekoittaa ne
toiset voivat matkata paikkaan
jossa DaVinci on matkaoppaana
minä lennän sanojen päällä
sillä tie on minulle tutumpi niin
kohta alkaa matka loppua
vauhti hiljenee hieman
ja nyt ehdin ehkä yhden
pisteen tähän kirjoittaa.

Selite: 
sekavaa... sain pitkästä aikaa jotain kirjoitettua, oli inspiraatio pitkään aika pahasti hukassa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo, hyvää kesää, katsotko mun runoja myös? =)

 

Käyttäjän kaikki runot