Matkalla Onnen satamaan

Runoilija hyvä jätkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toiset tytöt kiljuvat kun/ Kynsi lohkeaa tai/ Näkevät pienen hiiren/ Minua ei sellainen touhu/ Kiinnosta alkuunkaan/ Minä en viihdy/ Toisten tyttöjen seurassa/ Vain silloin tällöin ja/ Ihan vähän kerrallaan/ Poikien kanssa on/ Välillä helpompaa/ Saat olla juuri sellainen/ Kuin olet, eikä/ Tarvitse miettiä/ Mitä pistää päälle/ Sellainen olen/ Aina ollut/ Yksi pojista/ Hyvä jätkä/ (anteeksi karkea yleistys, en ole oikeasti ihan tuota mieltä;))
 

Älä itke rakas ystäväin,
jollei tuhkasi ota tulta.
Sain sinulta uuden elämän,
joten saat vanhani pois multa.

Jos matkaamme elämän laivalla
eikä purjeesi houkuta tuulta,
on mulla airotkin, ota toinen.
Älä huoli sitä keltään muulta!

Onnen satama on kaukana,
Katkeruuden lähempänä,
joskus sinne on helpompi mennä,
se mun on myönnettävä.

Mut jollei tuuli purjeisiin puhku
soudetaan kauas kilpaa,
kumpi ehtii ensin, saa odottaa toista,
ehditään myös hiljaa.

Vaikka tie voi joskus pitkältä näyttää,
sinun kanssasi loppuun sen jatkan.
Hymyile vielä kerran minulle,
sillä itse jaksan tämän matkan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno ja monitahoinen runo, kiitos

Todella hyvin kirjoitettu ja oivallettu..aivan ihana runo ystävyydestä ja hyväntahtoisuudesta,upeeta!

Ah, aivan absurdi aloitus
ja lyömätön lopetus
kertoileva keskikohta

Hieno ja monitahoinen runo, kiitos

Todella hyvin kirjoitettu ja oivallettu..aivan ihana runo ystävyydestä ja hyväntahtoisuudesta,upeeta!

Ah, aivan absurdi aloitus
ja lyömätön lopetus
kertoileva keskikohta

 

Käyttäjän kaikki runot