yksinäisyys

Runoilija Sverfi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taas yksi päähänpisto lisää. Olisin kiitollinen myös kritiikistä. Musiikkia tulee kuunneltua erittäin paljon. Musiikin kautta syntyvät suurin osa teksteistäni.

Lifelong learning

 

mitä ajattelemme seuraavaksi
loppua kahden ihmisen
tarinaa koskematonta
alkua olematonta

kaunista
ei sitä kukaan näe
neljän seinän sisällä olevaa tarinaa
loimme sen itesellemme
jotain annettavaa muille
oikeaa hetkeä ole ei

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot