pako

Runoilija Sverfi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taas yksi päähänpisto lisää. Olisin kiitollinen myös kritiikistä. Musiikkia tulee kuunneltua erittäin paljon. Musiikin kautta syntyvät suurin osa teksteistäni.

Lifelong learning

 

Pakenemme asioita sisinpäämme
Siihen hauraaseen ihmisvartalon sokkelikkoon
Kaikkein pimimpään nurkkaan hautaamme ajatuksemme
Maailmamme tuhonnut on ajattelukykymme

Luulemme sen suojaavan meitä ja lähimmäisiämme
Ohut kuoremme valonkin läpi päästää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot