Poliitikkomieli

Runoilija leikkiinkutsu

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 9.9.2010
Viimeksi paikalla: 3.11.2015 21:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus sitä vain yrittää tarttua ajatukseen, vaikkei runosielua omistakaan.
 

Olen kaunis.
Olen kaunis.
Olen kaunis.
Peilistä kaikuu ajatus

Itsepetos

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinjoo, saahan sitä peilin edessä hokea mutta vaikeus onkin siinä että sisäistää sen ihan oikeasti... Kiitos tästä oivalluksesta, ja palautteesta runooni :)

Jokainen joka uskoo olevansa kaunis,on sitä. Mielenkiintoinen runo! :)

Tai peilistä katsoo mielipide.

Erilainen runo ja toisto toimii. Hyvä niin.

Kaikkien mielipiteet ovat kauniita hyvässä sekä pahassa.

Pelottavan hyvä runo.

Hui kauhea kuin on voimakas runo
lopetus kuin litsari poskelle
upea!

Jaa-a, poliitikot on varmaankin varustettu sellaisilla rakenteilla että on pako uskoa olevansa vähintäinkin kaunis. Mutta on oltava kyllä muutenkin usko itseensä ja onistumiseen, muuten se homma ei vetele.

Aika hyvä oivallus.

 

Käyttäjän kaikki runot