Taikametsä

Runoilija leikkiinkutsu

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 9.9.2010
Viimeksi paikalla: 3.11.2015 21:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus sitä vain yrittää tarttua ajatukseen, vaikkei runosielua omistakaan.
 

poimin puusta hymyn
sivelen sen huulille
kihelmöivän ja mansikanmakuisen

poimin puusta ystävän
toisen, kolmannen
pakkaan ne reppuun huolella

poimin puusta mahdollisuuksia
solmin ne rusetilla
toisen pupunkorvilla, toisen aikuisten tavalla

poimin puusta elämänhalun
sujautan sen taskuun
vaan takki on vanha ja taskussa reikä

se mikä polulle tippuu
se jalkoihin tallotaan

mutaan ei jää jalanjälkiä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot