Haukku

Runoilija leikkiinkutsu

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 9.9.2010
Viimeksi paikalla: 3.11.2015 21:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus sitä vain yrittää tarttua ajatukseen, vaikkei runosielua omistakaan.
 

Tiedätkö ne ihmiset,
jotka ovat

veitsenterällä
monessa liemessä keitetty
revitty palasiksi
rikki raastettu
murskattu

Niin, niistä sellaisista
on vain

koiranmakkaraksi

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Huh, aika raju. Hyvä sanailu ihmisyydestä kuitenkin.

Kova on maailma, jossa ihminen kelpaa vain koiranmakkaraksi. En haluaisi uskoa niin olevan, vaikka totuuden siementä runossasi onkin.

 

Käyttäjän kaikki runot