Helvetti

Runoilija kuunlilja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siellä vihtahousu raiskaa syntiset huorat.
Siellä pahat miehet poltetaan ikuisella roviolla.
Saisin elämäni parhaan orgasmin jos näkisin teidät tuolla syntisten taivaassa kärsivä ilme kasvoilla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voimakasta vihaa ja katkeruutta, joka hätkähdyttää ja sykähdyttää. vahvoja tunteita lyhyessä runossa. upea.

Vau, todella hieno runo. Voimakkaat ja häpeilemättömät sanat tekee runosta kauniin ja kiehtovan.

Mahtavasti käytetty sanoja! Sellaisiakin sanoja joita minä en uskaltaisi laittaa omaan runooni! Vahva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot