Naapurin mies

Runoilija Tyrskyluodon maija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2013
Viimeksi paikalla: 22.1.2016 6:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1972

Pilvilinnojen rakentelija, arjen antisankari. Facebookissa: Tyrskyluodon elämää
 

Ajattelin
etten kaipaa enää
en tarvitse ketään
enkä haluakaan

sänky on
yhdelle
täysin sopiva
mutta sydän pompottaa
oudosti
ihan kuin jotain
vailla

Sinusta
olisi
kiva nähdä
unessa naapurin mies
suutelee kiihkeästi
kanssani

Pidä kiirettä
jos aiot tulla
voi olla
että olen jo mennyt.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot