LAUANTAIAAMU

Runoilija Separaattori

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 3.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Isä, puoliso.
 

Mieleni aamusta notkea,
mut tunnossa kipinä kumma.
Vieressä tuoksuu nainen,
on ajatukseni tuoksunsa summa.

Rintansa kauniin pyöreät
ja povensa ihanan raukee,
Mun halujeni hiljainen portti,
taas pitkästä aikaa aukee.

En uskalla pitkään katsoa,
saati särkeä koskien tuota,
Ihanan vartalonsa lumoa,
joka huokuu rintainsa luota.

Tunnen paineen kasvavan,
lantiossani hehkuu tuli.
kovana olen kauttaaltaan,
mihin aamuni rauha suli?

Lopulta viereesi hiljaa tulla,
kovuuteni ihanuuteesi painaa.
Ah, vain silloin hetkeksi unhottuu,
et elämä on vain lainaa.

Selite: 
Tuollainen putki aamulla töissä. Taidan kaivata viikonloppua jo.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot