Aika

Runoilija Eaten

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Urpo Kuopiosta
 

Niin nopeasti juoksevat nuo ajan jyvät tiimalasissa.
Silti jos sitä katsomaan jää se saattaa kestää ikuisuuden.
Kumpa joku kaataisi tuon tiimalasin.
Pysäyttäisi ajan juoksun,
ja ottaisi minut syleilyyn.
Olisin silloin onnellinen,
koska tietäisin että joku rakastaa minua.

Selite: 
Elämä on lyhyt mutta se kestää liian kauan ilman rakkautta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava!
Käyköhän noin oikeasti joskus...?

hiano tekele. ja toi punateksti kiteyttää asian upeesti.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Eaten Aika 3.7.2011 2 Runo
Eaten Yksinäisyys 28.10.2006 1 Runo
Eaten katse 18.9.2006 1 Runo
Eaten Huone 19.5.2006 0 Runo
Eaten Murha 19.5.2006 0 Runo
Eaten Hetki 19.5.2006 0 Runo
Eaten Portti 19.5.2006 0 Runo
Eaten ikkuna 19.5.2006 1 Runo
Eaten Nimetön 19.5.2006 2 Runo