taas sirpaleita...

Runoilija Bored to death

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viimeisin isku mursi taas sirpaleiksi,
vei minulta kaiken.

Eilen uskoin jopa elämääni,
tänään en luota parhaaseen ystävääni.

Mäkiä, ylös ja alas, sitähän se elämä on,
mutta voisiko yhden mäen päällä,
edes kerran olla pätkä tasaistakin polkua?

Kai minäkin sen olisin ansainnut...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot