Hyvästi

Runoilija DeadFlower

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 19.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se synkkä aamu.. Muistan kuinka isäni tuli huutamaan huoneeni lukitun oven takaa: "Nappi on jäänyt auton alle..Haluatko hyvästellä sen ennen hautausta?" Näihin sanoihin heräsin..sanoihin, joita en koskaan olisi halunnut kuulla.. Oliko se totta? Rakkaani..poissa..ikuisesti..? En saisi koskaan enää leikkiä rakkaan ystäväni kanssa.. Olisi päästettävä irti, pitkän yhteisen taivalluksemme jälkeen. En saisi enää koskaan tuntea sen pehmeän kuonon puskevan minua, kaivaten hellyyttä.
Sinä kamalana aamuna kaikki olisi ohi..kaikki se hyvyys ja kauneus.. vain menneisyyttä.. Viimeiset suudelmat elottomalle ystävälleni, ennen ikuista lepoaan. Toivoen, että heräisin pahasta unestani. Toivoen, että rakkaani avaisi silmänsä. Toivoen, että voisin palata menneeseen. Mutta ei, mennyttä aikaa ei saa takaisin. Minun olisi päästettävä vanha rakas ystäväni ikuiseen lepoon.. Jäisi vain loputon kaipaus. Hyvästi nyt kulta pieni. Sydämeni itkee verta puolestasi. Toivottavasti olet paremmassa paikassa nyt, enkelini. Maailma oli liian julma paikka kaltaisellei hyvyydelle. Lepää siis rauhassa rakas.

Selite: 
Edesmenneelle Nappi kissalleni.<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot