-

Runoilija DeadFlower

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 19.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viivy vielä hetki, en tahdo vielä luopua. Emme ehkä kohtaa enää. Tahdon pitää tämän hetken vielä.. Tulen sinua liikaa kaipaamaan.
Viipyisitkö ikuisuuden ajan? En tahdo koskaan luopua. Tahdon sinut omanain pitää, en koskaan irrottaa. Kuolen, jos lähdet nyt, itken verta, jos täytyy tästä kauneudesta luopua. Nämä ovat vain tunteitani, niistä viis. Mutta viivy silti hetki, viivy ikuisuus. Rakastan sinua, vain katseesi riittää tekemään minut onnelliseksi, tuntemaan itseni paremmaksi.
En tiedä mikä minua vaivaa, en osaa pitää hyvyydestä kiinni, osaan vain luopua siitä, mutta sinusta jos luopua täytyisi, en kestäisi sitä. Hajoaisin kuin suuri lasivaasi, paiskattuna asfalttiin. Mutta niinhän se silti on, etten osaa pitää kauneudesta elämässäni kiinni, enkä ehkä osaisi sinustakaan. Mene nyt, rakkaani. En tahdo ketään enää koskaan satuttaa.

Selite: 
No joo tää on vähän outo eikä kyllä yhtään runomainen ^^ ja pahoitteluni, kun en nimeä runojani. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot