Äidin rakkaus

Runoilija princesss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

♥ No one knows what it's like, to be mistreated, to be defeated, behind blue eyes And no one knows how to say, that they're sorry. And don't worry, I'm not telling lies ~ 18-vuotias tyttö Turun läheltä kirjoittelee (:
 

Äidin rakkaus, asia jota kukaan ei voi ymmärtää.
Muutakuin äidit sen taidon omaa.
Se kestää, ja jaksaa.
Kantaa murheet, mitkä ikinä sille jaatkin.
Äiti kuuntelee ja auttaa, kun tuntuu ettei mikään voisi mennä huonommin.

Haluaisin kiittää äitiäni vinkeistä, neuvoista ja opeista joita
hän elämääni on kantanut.

Niistä kaikista hetkistä, joista on kuvia ympäri pöytälaatikoita.
Niistä kaikista hetkistä, jotka jäävät sydämeen ja mieleen.

Ensimmäisen kerran oloni on ankea, en saa tänä äitienpäivänä kiittää
äitiä taas vuoden hyvästä työstä kotona.

Ensimmäinen äitienpäiväni, ilman päähenkilöä.
Ilman äitiä.

Lepää rauhassa!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot