Suuri joki

Runoilija Bacchus82

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taiteilija vuosimallia 1982. Kiinnostunut elämästä, ilmiöistä ja tunnetiloissa rypemisestä. Olen julkaisemassa ensimmäistä runokokoelmaani lähiaikoina. Myös nettisivut ovat rakenteilla ja sieltä tulee löytymään myös kuvataidetta + muuta mielenkiintoista. Infoa kokoelmasta ja kotisivusta tulee pian lisää. Tämän hetkinen kotisivuosoite ohjaa bändini sivuille.
 

on olemassa suuri joki, jonne
maailman lasten henki valuu

karheat viemäriputket valuvat
pohjattomiin byrokraattisiin altaisiin, joissa
Pilatus pesee käsiään
ja puhaltelee poliittisia
saippuakuplia

tiedäthän miltä tuoksuu
rautatieasemalla?
hunajan imelä polttaa itsensä
kupariin ja syntyy uusi tuoksu;
tuore veri

vuodatettavaksi pelloille, joita
täytyy kylvää vaikka ne kasvavat
sisäänpäin

tässä maassa tehdään murhia
aamuisin ja nukahdetaan
reseptilääkkeillä viimeistään
kymmenen uutisten jälkeen

minulla on oikeus surra!

sisäinen lapseni on kuollut

Selite: 
Olla osana yhteiskuntaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot