miksi?

Runoilija taikalintunen

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jos teet jotain,tee se kunnolla
 

yksin kuunloisteessa mietin mitä kaikkea olisin saanut
ellen olisi lähtenyt,miten paljon rakkautta,lämpöä,kosketusta ja kaikki nämä menetin vain yhden typerän riidan vuoksi,jos olisin uskonut sanojasi,kuunnellut sydäntäni,en olisi tuottanut tuskaa sinulle,en itselleni,mutta enää tuskin mikään tai kukaan voi muuttaa tätä,tein väärin jos voisin vain selittää, mutta sanani eivät riitä kertomaan, siksi vaikenen. Ehkä iäksi, ehkä en mutta silti tiedän että rakastan yhä sinua!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot