hetki

Runoilija taikalintunen

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jos teet jotain,tee se kunnolla
 

on hetki jolloin voi rakastaa, on hetki jolloin saa nukahtaa, on hetki jolloin toisen unohtaa, on hetki jolloin vain surettaa, on elämässä hetkiä monia hyviä,pahoja on joskus yksinäistä ei tiedä mitä sanoa. Mutta tärkeintä elämässä on muistaa auttaa toisia jos itsellä on ees jonkun verran voimia. Ei ketään saa jättää yksin itkemään, sillä myös sinä tarvit joskus toisen olkapään. Myös tekojaan voi aina pyytää anteeksi, jos ei saa, ei se ainakaan ole haitaksi. Kun itse olet itsesi et esitä mitään, oon varma että ihmisenä hyvänä muut sua pitää =)

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot