Raja

Runoilija chokis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkokirjoittelija.
 

Katson äärettömyyksiin
kohti horisontin rantaviivaa
välillä maailmojen

Sen jota kosken,
ja sen jota en.

Ikävääni huudan
kohti ylempää,
joka oli jo ennen elämää.

Tämä maailma horjuu,
kun minä horjun.
Tämä kulttuuri kuolee.

Enkä välitä siitä enää,
että kaikki loppuu,
että sortuu maa.

Jälleennäkemisen toivo antaa voimaa
kaikki elämän esteet voittaa

Selite: 
Leeville.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
chokis Suru 23.4.2015 0 Runo
chokis Sielun lento 31.8.2009 0 Runo
chokis Epäjumala 31.8.2009 0 Runo
chokis Rajaton ranta 31.8.2009 0 Runo
chokis Kielitieteilijä 31.8.2009 0 Runo
chokis Letaalitekijä 31.8.2009 2 Runo
chokis Perinteet 31.8.2009 0 Runo
chokis Sateenkaarisilta 31.8.2009 0 Runo
chokis Passé 31.8.2009 0 Runo
chokis Raja 31.8.2009 0 Runo