En jaksa tätä enää

Runoilija Amatööri13

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kirjoitan tuskan takia.
se tuo helpotusta, puran tavallaan tunteitani kirjoittamalla.
toivottavasti tykkäätte:)
(englanniksi, suomeksi)
 

Voisin nousta pilvien päälle,
ei täälläkään oo mitää järkee olla.
Tuskan keskellä, kipua tunnen aina.
Onnee en tuu koskaa saamaa,
masentuneena ei oo mitää iloo elää.
Sori äiti ja iskä, mut en jaksa tätä enää.

Selite: 
tälle tuntuu itsestäni aina välillä. tai no, oikeastaan aina.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot