Don't wanna lose you

Runoilija Amatööri13

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kirjoitan tuskan takia.
se tuo helpotusta, puran tavallaan tunteitani kirjoittamalla.
toivottavasti tykkäätte:)
(englanniksi, suomeksi)
 

I cry but I know that we meet still
I scare to say goodbyes,
it could be last moment when we meet

I can't ever say how much she mean to me,
I can't say how much I love her
Our friendship will ends

I've got to say goodbye, even if it hurts so badly
Hurts that much that I wanna be there with her.
Only that way we could be together forever

Selite: 
Kertoo siitä miten kovasti jotain voi ikävöidä ja miten paljon pelkää jonkun hetken olevan viimeinen. Kunnes päätyy siihen että haluaisi itse olla vierellä, suojaamassa. Niin voisi taata ettei ikinä eroaisi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kannattais toistaseks pysytellä ihan suomen kielessä, kun ei englanti ole nähtävästi ihan hallussa. Sanojakin jos tietää vaan muutaman niin jää sisältö aika laimeeks. ei se eri kieli maagisesti tee runosta hienompaa.
+Synttärionnet!

Runo ei ehkä kieliopillisesti ole mikään kympin tuotos,mutta runoissa kielioppi on toissijainen.Teksti kertoo mitä tunnet ja se on sinun omapäätös millä kielellä sen haluat kirjoittaa.Kiitettävä,että haluat kirjoittaa englanniksi.Ylläolevalle arvostelijalle:Miten luulet kenenkään oppivan mitään,elleivät he ensin kokeile?Kukaan ei ole seppä syntyessään.
Niin,ja paljon onnea!:)

 

Käyttäjän kaikki runot