Rakkaus kuin ruusu.

Runoilija Pikku Sekopää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*verinen kyynel kun putoaa sulkee pimeys sen syleilyynsä ja ken siihen kajoaa kuoloon suloiseen vajoaa* Rakastaa pientä poikaansa 18.6.2009-----><3<3
 

Rakkaus kasvaa kun sitä hoidetaan.
Ensin on nuppu ja nuppu puhkeaa loistoonsa.

Samaa vauhtia kun ruusu kasvaa kun sitä hoidetaan,
kasvaa rakkauskin samalla tavalla.

Jos rakkautta ei hoida se kuihtuu,
kuin ruusu,
jota ei hoideta.

Rakkaus on kuin ruusu.
Se kuihtuu tai kukoistaa.

Jopa useita vuosia voi rakkaus kukoistaa kuin ruusutkin.

Rakkaus ja ruusut tarvitsevat juuria,
joko kerätäkseen ravintoa,
tai kerätäkseen muistoja.

Rakkaus kuvastaa ruusuja.
Ruusut kuvastaa rakkautta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä vertaus , kun kuvaat rakkautta ruusuna.

 

Käyttäjän kaikki runot