Meri.

Runoilija Pikku Sekopää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*verinen kyynel kun putoaa sulkee pimeys sen syleilyynsä ja ken siihen kajoaa kuoloon suloiseen vajoaa* Rakastaa pientä poikaansa 18.6.2009-----><3<3
 

Meren kylmät aallot paiskautuvat kallioon.

Meri sulkee minut syvemmälle,
Syvemmälle,
Meren pimeyteen.

Silmäni hautautuvat meren aaltojen kylmiin laineisiin.

En pääse pintaan.
En pääse pintaan.

Auringon viimeiset säteet saattavat minut uneen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Merestä kertova runosi on kaunis ja ajatuksesiko sinut kuljettaa syvyyteen?
Ihan hyvä !

 

Käyttäjän kaikki runot