Nimetön

Runoilija lillis

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ikävä..
 

minulla on kaunis haave,
minulla on kauniimpi tavoite,
ja niillä on kaikkein kaunein kohde.

se olet sinä ja sydämesi.

haluan suudella sinua omistavasti,
kuvitella omistavani,
haluan olla lähelläsi,
kuvitella jääväni.

tarvitsen sinut ja rakkautesi.

vaadin saada pidellä sinua alastomana sylissäni,
vaadin saada kuulua sinulle edes hetken elämästäni.

kosketan sun märkiä hiuksia,
jotka kutittaa mun poskea,
kosketan sun ihoa,
tavalla jota et koskaan unohda.

aamu sarastaa, minä lähden,
ikinä en tule palaamaan,
mutta jäin ihollesi,
se ei tule unohtamaan.

sulin käsissäsi sinuun kiinni,
yhdyin sinuun voimakkaasti,
milloinkaan et pääse irti,
olet aina omaisuuttani.

Selite: 
tää on joku vähän vanhempi versio tosta edellisestä runostani :)
Kategoria: 
 

Kommentit

KAUNIS<3
Osaat kirjoittaa :)

alkaa itkettää :) ihan älyttömän kaunis runo. entä jos jääkin, jos ei lähdekkään? jos on siinä ikuisesti, toisen sylissä? Tämä muistuttaa kovasti rakkaastani... ihana ^^

pow. :O aivan liian upea. mä pidän,
osaat kirjoittaa.<3

Jotenkin herkän särkyvää ja raivoisan repivää samaan aikaan. pistää pään pyörälle.

hieno ja kaunis o: oot tosi hyvä kirjottamaa! (:

 

Käyttäjän kaikki runot