Nimetön

Runoilija lillis

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ikävä..
 

istun yksin nurkassa,
luon illuusioita sinusta,
ajattelen kaikkea kaunista,
mitä haluaisin kanssasi kokea.

ja kun mä suljen silmät, sä oot siinä,
mun käsivarret on kiedottuna sun ympärillä,
sun pehmeät huulet liikkuu mun huulia vasten,
tunnen sisälläni lämmön ja hellyyden.

makaan yksin sängyllä,
luon mielikuvia yhteisestä yöstä,
haaveilen kaikkea upeaa,
mitä tahtoisin kanssasi toteuttaa.

ja kun mä suljen silmät, sä oot siinä,
mä olen sussa, mä olen sun sisällä,
olen vihdoinkin päässyt ihollesi,
saan täydellisesti ottaa ja omistaa vartalosi.

avaan silmät ja ajan sinut pois mielestäni,
hiljaa huokaisten suljen sydämeni,
niin vain on parempi,
ja paljon helpompi.

ja anteeksi, että rakastuin,
anteeksi, että tahdoin,
anteeksi, että odotin,
anteeksi, että toivoin.

hautaan unelmani

Selite: 
mmmm njjjoo.
Kategoria: 
 

Kommentit

vitsit, aivan mahtavan nättiä. :)
ei mikään klisee rakkausruno,
vaan sellanen tarttuva/mukaansa tempaava.
Hautaan unelmani
-Tota ei kannata tehä, aina kannattaa
unelmoida, ja se voi vielä toteutuakin! :)

Sinun runot on kyllä todella hienoja. Tykkään niistä kovin vaikka ne onkin surullisia. Mutta voimia sinulle jos omasa elämästäsi kertovat !

todella koskettava runo, minut ainakin tempaisi mukaansa heti ensimmäisestä lauseesta lähtien! voisin kuvitella tämän lauluksi... niin, ja kiitos arvostelustasi!

Ihana runo <3 Älä todellakaan hautaa unelmias :)

Liiankin tutun oloinen runo.
Täynnä sellaista mitä itsekin joskus.. Teki ja yritti. Voimia! :)

Aiva ihana. <3 :) kenelles tämmöne?

Tämäkin on todella vahva runo,
tästäkin löysin itseäni.
Rakastuin tähän runoon, kerrassaan upea.
Kirjoitat todella hyvin,
olen pilkunviilaaja,
ja häiritsee, se ettei tässä ole isoja kirjaimia. Mutta se on vain minun mielipiteeni,
pidän tästä jokatapauksessa.

Yksi parhaimmista lukemistani runoista.

juu juu :D

koskettava<3. o:

aivan ihana runo. Siinä on jotain niin kaunista ja herkkää. Sinä osaat kirjoittaa tunteella... :)

 

Käyttäjän kaikki runot