Nimetön

Runoilija lillis

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ikävä..
 

sydäntä vihloo ja rintaa puristaa,

heikottaa, pelottaa ja ahdistaa,

totuus piirtää mieleeni julmaa kaavaa,

saa mut kauttaaltaan vapisemaan.

piirrä mulle jotain kauniimpaa,

jotain mikä lohduttaa,

maalaa mulle meidät lapsina,

herättele ihania muistoja,

tapetoi mun seinille kuvia,

mun kaikista arvokkaimmasta aarteesta,

sinusta.

kyyneleeni suolaiset kirvelevät silmiäni,

tipahtavat kädelleni ja sekoittuvat vereeni,

niin, minä tiedän, minä tein sen jälleen,

sorruin taas samaan paheeseen,

kiusaukseen liian suureen,

vastustamattoman ihmeelliseen.

pyyhi kyyneleeni rauhoitellen,

rintaasi vasten suojelevasti painaen,

anna suukko mun hiuksiin ja kuiskaa,

että kukaan ei koskaan voisi mua enempää rakastaa,

kutsu mua pieneksi isoveljeksesi,

pistä mut tuntemaan itseni tärkeäksi.

minä olen niin pahoillani,

anna anteeksi,

tiedän etten saisi upottaa puukkoani,

koskaan, milloinkaan itseeni,

olin vain niin epätoivoinen, tunsin,

että kaikki unelmani ovat rikki, itsekin hajosin,

en kestänyt sitä tuskaa, sitä yksinäisyyttä,

ja ennenkuin ehdin käyttää järkeä,

näin valkoisten lakanoiden punertuvan,

lupausteni hiljalleen musertuvan.

älä ole mulle vihainen, en tarkoittanut pahaa,

en halunnut tehdä virhettä, en tahtonut satuttaa,

ymmärrä mua, älä rankaise, älä hylkää,

auta, tue, opeta ymmärtämään,

että olen vahva jos tarpeeksi taistelen,

vastoinkäymiset voitan pää pystyssä kulkien.

ilman sinua minä olisin varmasti riistänyt henkeni,

mutta sinä ja sinun vaistosi,

olet aina paikalla kun tarvitsen sinua kipeästi,

sinä kuulet sydämeni huudon, ikäväni,

taas teit sen, olit yllättäen vierellä,

olit kanssani selviämässä,

kiitos siitä, ystävä rakas ihana,

kiitos, että olet minulle olemassa,

kiitos, että olet jo vuosia,

jaksanut minun tukipilarina,

joskus vielä korvaan kaiken sen, mutta en nyt,

olen heikko, hukassa ja väsynyt,

en jaksaisi enää mitään, en mitään,

en tahtoisi enää elää, pelkään elämää.

lue mulle iltasatuja,

kauniista asioista,

pidä kainalossa,

anna nukkua,

älä heräämään pakota.

Selite: 
rakkaudella "siskolleni" <3 [pyynnöstä en mainitse henkilöä nimeltä]
Kategoria: 
 

Kommentit

pakko viellä kommenteija tätä,
tää on siis aivan liian mahtava runo. ^^ <3
rakas, sie osaat.<3

 

Käyttäjän kaikki runot