MÖKKIVIHKO

Runoilija Eero Lehto

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.8.2010
Viimeksi paikalla: 21.1.2024 11:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pienet asiat, tässä hetkessä isoja
 

Kun menen mökille
otan vihon hyllyltä
kirjoitan siihen päivämäärän ja sen, että
on mukavaa olla maalla, saada paljon kalaa

Nimeä en laita, koska
kaikki sitä lukevat tietävät,
että eihän se totta ole
lopetan ja syön padallisen
kalakeittoa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot