HUONE

Runoilija Eero Lehto

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.8.2010
Viimeksi paikalla: 21.1.2024 11:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pienet asiat, tässä hetkessä isoja
 

Tähän huoneeseen
on monta kilometriä
tulet sitten mistä
tahansa ilmansuunnasta
maalta, mereltä tai
vaikka taivaista
kovin, kovin on elämäsi
surkeaa, vaivaista

Älä tule –
tule nyt niin äkkiä

en mä jaksa –
haluan sua suudella

päivä päättyy ja
alkaa taas uudelleen

mene pois, häivy
jää, nuku vierellein

Näissä seinissä on
kaikki sinun piirteesi
kasvot, ilot, surut
värinä tumma veresi
pelot ja ahdistukset
jokaisella sinun nimesi
uudestaan ja taas
revin, poltan siipesi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot