Minun puu

Runoilija Diidi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Go(o)d is Go(o)d
 

Kaukana laaksojen jokien takana
Kaukana vuorien rotkojen takana
Siellä lepää sydämeni puussa

Puu on korkea eläintenystävä
Lämminhenkinen taipuisa jykevä
Auringon saa nähdä ensimmäisenä

(Kerto)
Minun puu
Siihen Aurinko heijastuu
Väikkyvästä järvestä
Pilvet värjäytyy,
Punaisiksi värjäytyy
Kun Aurinko
Niitä koskettaa

Puuni on tammi pähkinänruskea
Siellä se lepää luonnonhelmassa
Ei kaadu vaikka myrskyt koettelee
Se on tasapainoinen

Linnut sen oksilla laulaa saa
Oravat leikkivät hippaa
Palkintona on tammenterhoja

(Kerto 2x)
Minun puu
Siihen Aurinko heijastuu
Väikkyvästä järvestä
Pilvet värjäytyy,
Punaisiksi värjäytyy
Kun Aurinko
Niitä koskettaa

Selite: 
Tein tämän tehtävänä ilmaisutaidon tunnilla yläasteella. Se on käytännössä kuvaus siitä, millainen ihminen haluaisin olla, ja osittain siitä, millainen olen jo.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot