Can You Call Me?

Runoilija Diidi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Go(o)d is Go(o)d
 

Can you call me every Saturday?
Just ask a question "hey, are you okay?"
Let me tell you:
I'm not okay I'm just a lonely girl
That's a thing you can be quite sure
And it won't change

Please, be my friend
Just a moment, be my friend!
Please, be my friend
Tell for me your jokes and stories

I know this sounds strange and funny too
But I'm begging could I be a friend for you
'cause no one else is
I know I'm as worthless as worms and flies
And my life is far away from Paradise
But I'm still asking:

Please, be my friend
Just a moment, be my friend!
Please, be my friend
Tell for me your jokes and stories

Selite: 
Ja ettei synny epäselvyyksiä, tämä laulu on nykyään Rescue, ja siinä on paljon voimauttavammat sanat. Olen myös suomentanut molemmat laulut nuortenmusikaalia varten. :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot