Nuoren Wertherin korulauseet

Runoilija Snöfrid

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2007
Viimeksi paikalla: 28.9.2015 0:06

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

sinä tuoksuit tänä aamuna
niin jumalaisen kauniille
härkälaumalle
ja valo taittui
poskeltasi
silmäluomeltasi niin että
mitä ovatkaan jonkun Wertherin kärsimykset
sanahelinää, korulauseita
vaan minä olen koira tai rakastunut

Selite: 
Terkkui Johann Wolfgang von Goethelle. Ja oon aika itserakas.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauskoja sanavalintoja ja muutenkin hauska mutta silti liikuttava runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot